Belgrade Beer Fest 2024

Nakon što je u proteklih nekoliko godina prepunila gotovo sve festivale na kojima je nastupila, regionalna trep ikona Senidah ove godine posetiće i Ušće! Tradicionalna gradska manifestacija i jedan od omiljenih festivala u regionu, Belgrade Beer Fest, ove godine će u novom formatu i sa brojnim inovacijama biti održan od 18. do 21. avgusta na Ušću. Ona se pridružuje moćnom programu koji čine Tommy Emanuel, Kosheen, Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Konstrakta, Massimo Savić, Nipplepeople, Psihomodo Pop, te Love Hunters, E-play, DLM, Zbogom Brus Li, Queen Real Tribute i brojni drugi.

Popularna Slovenka pre nekoliko godina uspela je za jako kratko vreme da privuče veliku pažnju na sebe i osvoji srca publike vanvremenskim hitom “Mišići” koji je postao svojevrsna festivalska himna.

Vrlo brzo uspela je da ispuni i opravda sva očekivanja koja je publika imala od nje budući da je u svojoj karijeri nastavila da niže hitove poput “Replay”, “4 strane sveta”, “Behute”, a zbog energije koju nosi sa sobom uvek je rado viđena gošća kako na klupskim nastupima tako i na svim festivalima u regionu.

Devetnaesto izdanje Beer Festa obeležiće jubilej – 300 godina pivarstva u Srbiji, dok će tokom četiri dana festivala na četiri bine ugostiti više od 50 izvođača.

Beer Fest je jedan od najmasovnijih događaja ove vrste na svetu i predstavlja jednu od najposećenijih, ako ne i najposećeniju manifestaciju u Beogradu. Ove godine festival će obeležiti brojne inovacije. Biće podeljen u dve zone – “Cloud” zonu sa brojnim sadržajima i atraktivnim programima za sve uzraste (Moto Platz, Silent Disco, Beer zona, Craft Beer Land, Luna park, Zid smrti, Intergalactic Diner food land i mnogi drugi), u koju će ulaz biti slobodan, te muzičku, “koncertnu zonu”, za koju će ulaz takođe biti besplatan, uz minimalnu, simboličnu konzumaciju od dva pića. Kako je već najavljeno, ovogodišnje izdanje će produkcijski, ali i sadržajno, parirati najjačim evropskim festivalima.

Za najsvežije informacije u vezi sa muzičkim i dodatnim sadržajima na festivalu Belgrade Beer Fest pratite sajt www.belgradebeerfest.com