Belgrade Beer Fest 2024

BELGRADE BEER FEST

BELGRADE BEER FEST obuhvata raznolikost, nudeći nešto za svakoga unutar svojih živopisnih festivalskih zona. Bez obzira da li ste ljubitelj muzike, piva, adrenalina ili hrane, ovo izvanredan događaj obećava uzbudljivo iskustvo koje će stvoriti nezaboravne uspomene.

GLAVNA BINA

Pripremite se da budete očarani dok glavna scena postaje epicentar festivala, domaćin ne samo najvećih domaćih zvezda, već i stranih muzičkih ikona. Ovaj dinamični prostor pruža nezaboravne nastupe koji će vas pkrenuti i hipnotisati.

RIFF BINA

Zavirite u svet alternativne muzike na RIFF bini, gde će nastupiti neki od najtraženijih bendova sa naše scene. Spremite se da se raspametite uz sirovu energiju, karakteristične zvuke i moćne gitarske rifove.

ELECTRO BINA

Zavirite u svet alternativne muzike na RIFF bini, gde će nastupiti neki od najtraženijih bendova sa naše scene. Spremite se da se raspametite uz sirovu energiju, karakteristične zvuke i moćne gitarske rifove.

BEER MARKET

Zakoračite u Beer Market i uđite u raj za ljubitelje piva. Sa neverovatnim izborom od 300 različitih etiketa, ovo je ultimativno odredište za istraživanje široke palete piva. Bez obzira da li ste stručnjak ili casual entuzijasta, Beer Market pruža predivno iskustvo degustacije koje će zadovoljiti svaku vašu želju.

CRAFT BEER LAND

Uđite u svet gde magija zanatskih ukusa piva oživljava. Craft Beer Land je raj za one koji traže jedinstvena i zanatski izrađena piva. Otkrijte veštinu koja stoji iza svakog gutljaja dok istražujete pažljivo odabrane izvanredne pivske vrste, koje su stvorene sa strašću i posvećenošću lokalnih i internacionalnih pivara.

LUNA PARK

Pripremite se za uzbudljivu avanturu u Luna parku, gde se deca i odrasli mogu prepustiti uzbudljivim vožnjama. Ove godine, grandiozni rolerkoster dodaje dodatnu dozu uzbuđenja, obećavajući adrenalin kakav do sada niste doživeli. Pripremite se za nezaboravno iskustvo koje će vas ispuniti srećom.

FOOD CORNER

Uživajte u raznovrsnom izboru kulinarskih specijaliteta u Food Corner-u. Od lokalnih specijaliteta do internacionalnih ukusa, ovaj kutak festivala zadovoljava svaki ukus. Počastite sebe raznovrsnim gastronomskim poslasticama koje će održavati vašu energiju na visokom nivou tokom celog događaja.

ČUDESNA ŠUMA

Pronađite mir i spokoj u Čudesnoj šumi, idealnom mestu za kratki predah između događaja. Ova oaza mira, ukrašena palmama, pruža vam priliku da se opustite i obnovite energiju u predivnoj i opuštenoj atmosferi.