Belgrade Beer Fest 2024

Electro bina

DJ ANGELA

Angelin muzički put započeo je 2019., na crnogorskom primorju gde je bila rezident plažnog bara. Od tada je često nastupala u Srbiji, Crnoj Gori i Gruziji. Crpi inspiraciju iz širokog spektra kultura i muzičkih tradicija stvarajući mistične atmosfere vođene perkusijama i dubokim, zvučnim bas linijama. Svaki njen set je osmišljen sa ciljem da izazove najdublje emocije, kroz spoj tradicionalne muzike i modernih elektronskih bitova. Njena muzika je transcendentno putovanje kroz vreme i prostor. Neki od njenih mikseva su emitovani na: Proton, Mayday Records, Different Sound, Zei Productions, Teheran Eye, Papaya i BPM Digital radiju.

DJ UNA ANDREA

Una Andrea je rodjena u Beogradu. Nakon završenog fakulteta za novinarstvo odlučuje da upiše SAE institut gde završava EMP kurs za elektronsku muziku. Tu se upoznaje sa deep i tech house zvukom i zaljubljuje u underground scenu. Prve nastupe je imala krajem 2014.godine. Radila je po celoj Srbiji ali i regionu: Hrvatskoj, Crnoj Gori, Albaniji, Makedoniji, Austriji, Bosni, Holandiji.. Radila je na velikim festivalima kao sto su: Exit ,Foam fest, Hills Up, Black Hole Fest, Fire Fest, Dev9t … Nastupala je sa mnogim domaćim i stranim DJ imenima od kojih su najznačajnija Paride Saraceni, Terry Francis, Luigi Rocca, Viktoria Metzker, Korolova, Boryana.. Njen zvuk varira od melodičnog deep house-a preko groove tech house zvuka, indie dance-a i melodic techna. Setovi su začinjeni dubokim i mračnim bass linijama i fuzijom vokala. Trenutno je mozemo čuti u Beogradskim klubovima i barovima: Radionica, Leto, Ben Akiba ,Djura Bar, Backstage, Skylounge, Sakura ..

DJ SONYA MI

Sonya Mi dolazi iz Kragujevca, a svoju veliku ljubav prema muzici je oduvek volela da deli sa drugima, kako od prvog kontakta sa klavirom kao pijanistkinja, do danas kada je to pretvorila u ljubav prema DJingu i elektronskoj muzici. Dobar vajb i dobru atmosferu prenosi uz zvuke Progressive House-a i Melodic Techno-a. Da bi bolje savladala tehniku upisala je i završila je Perfect Pitch DJ Akademiju uz koju je proširila svoju ljubav prema elektronskoj muzici, stekla veštine i počela da stiče iskustvo. Između ostalog, nastupala je na festivalima: Exit-u, Vibe-u, StudFest-u i Green Love-u, kao i po domaćim klubovima i barovima poput Svaštara Concept baru, Đura baru, klubovima Half i Ben Akiba u Beogradu, a rezident je kluba Triptih u Kragujevcu. Počela je da radi i na produkciji, kojom planira da se bavi uz DJ-ing.

DJ ANYA

Anya muziku koju pušta najbolje opisuje kao mešavinu techna i deep house-a. Od kako je počela karijeru gostovala je u svim većim klubovima u Srbiji i zemljama Balkana, zajedno sa nekim od najzvučnijih imena domaće i strane DJ scene. Za samo dve godine, koliko traje njena karijera, postala je miljenica mnogih klabera. Svaki Anyin set je mešavina najkvalitetnijeg techno zvuka, a energija i harizma koju ova dvadesetšestogodišnja Nišlijka poseduje, svakom njenom nastupu daju jedinstvenost samu po sebi.

DJ LISA

DJ Lisa (Jelisaveta Mojsilović) je DJ, pijanista i Master muzikolog iz Beograda. U svojim setovima bira muziku od organic i afro house-a do progresive zvuka. Nastupa aktivno u Beogradu i po regionu.