Belgrade Beer Fest 2024

BBF POZIV ZA VOLONTERE
Budi deo priče!

U potrazi smo za entuzijastičnim pojedincima koji žele da se priključe našem timu i doprinesu uspehu BELGRADE BEER FEST-a. Da li si spreman da se pridružiš ovom velikom događaju i doživiš nezaboravno iskustvo?

BELGRADE BEER FEST je ne samo najveći festival piva u regionu, već i važan deo gradske scene i omiljeni muzički spektakl sa više od dve decenije tradicije. Sada je tvoja prilika da se priključiš ovom projektu i podržiš volonterizam, dok istovremeno stičeš korisna radna iskustva i upoznaješ najveće profesionalce iz sveta muzike i entertainment-a.

Uslovi za učešće su jednostavni: da si punoletan, bez krivičnih prijava i da prođeš kroz našu selekciju. Za naše volontere obezbeđujemo ulaz, hranu i piće tokom događaja, dok su putni i ostali troškovi na tebi.

Volontiranje će trajati od 15. do 24. juna, obuhvatajući period pre početka i tokom trajanja BBF festivala. Nakon završetka volontiranja, svaki učesnik će dobiti zvaničan dokument koji potvrđuje njegovo angažovanje i doprinos festivalu.

Ako si spreman da se pridružiš timu BELGRADE BEER FEST-a i budeš deo organizacije jednog od najvećih Skymusic festivala, prijavi se do 26. maja putem formulara.

Prijava za volontere