Belgrade Beer Fest 2023

O festivalu

Group 1077@2x

Belgrade Beer Fest ima 20-godišnju istoriju pružanja nezaboravnih iskustava ljubiteljima piva i muzike iz čitavog regiona. Od svog osnivanja 2003. godine, festival je tokom više od dve decenije svog osnivanja postao glavna letnja senzacija u Beogradu, privlačeći nekoliko stotina hiljada posetilaca godišnje. Belgrade Beer Fest ostvario je rekord 2010. godine, kada je kroz festivalske kapije prošlo više od pola miliona ljudi!

Belgrade Beer Fest je najveći festival piva
u jugoistočnoj Evropi

Britanski list The Independent 2005. godine uvrstio ga je među 20 svetskih događaja, dok je 2009. godine nagrađen priznanjem za marketinški događaj godine od strane časopisa Taboo. Od 2022. godine festival je proglašen manifestacijom od značaja za Grad Beograd i deo je šire manifestacije, „Beogradsko leto“.

Prvih pet izdanja Belgrade Beer Fest-a održano je na beogradskom Kalemegdanu, da bi se 2008. godine preselio na Ušće. Tokom godina, Belgrade Beer Fest je ugostio neka od najvećih imena muzičke industrije, uključujući svetski poznate izvođače kao što su Simple Minds, Stereo MC’s, Rudimental, Tommy Emmanuel, Kosheen i mnogi drugi. Pozornice festivala su takođe krasile neke od najboljih domaćih i regionalnih umetnika, prikazujući širok spektar muzičkih žanrova, od roka i popa do hip hopa i elektronske muzike.

Group 1075@2x

Od 2022. godine, Belgrade Beer Fest je podeljen u dve zone – Cloud zonu sa brojnim sadržajima i atraktivnim programima za sve uzraste, te muzičku, koncertnu zonu. Izdanje iz 2022. godine doneo je značajnu promenu kvaliteta ne samo po pitanju sadržaja, već i sa stanovišta produkcije, parirajući najjačim i najvećim evropskim i svetskim festivalima.

Osim bogatog muzičkog programa, Belgrade Beer Fest svake godine nudi i brojne duge sadržaje, ali i bogatu ponudu najrazličitijih etiketa piva. Sa više od 300 različitih brendova piva u ponudi, uključujući neke od najboljih domaćih i međunarodnih piva, festival je pravi raj za ljubitelje ovog alkoholnog pića.
Sa svojom 20-godišnjom tradicijom, Belgrade Beer Fest je postao simbol kulturne scene Beograda, koji privlači posetioce iz čitavog regiona i Evrope i doprinosi reputaciji grada kao nezaobilazne i uzbudljive destinacije.

SIMBOL KULTURNE SCENE
BEOGRADA

Пусти видео запис

VESTI

Često postavljena pitanja

Festival će se održati periodu od 15. do 18. juna 2023. godine.

Održava na Ušću u Beogradu, Srbija.

Kapije festivala otvorene su od 18:00h do 03:00h.

Posetiocima festivala biće omogućeno 5 ulaza na festival:

  • 2 ulaza sa strane reke koja direktno ulaze u Koncertnu zonu
  • 2 ulaza sa strane Bulevara Nikola Tesla koji ulaze u Cloud zonu (iz koje se ulazi u Koncertnu zonu)
  • 1 VIP ulaz, takođe sa strane reke

Ulaz na festival je besplatan u periodu od 18:00-19:00h. U slučaju dolaska nakon 19:00h, kupovina ulaznice je neophodna za ulazak na festival.

Ulaznice možete da kupite na našoj web stranici “ULAZNICE”.

Ulaznice možete kupiti i direktno putem ticketing servisa EFINITY:

sajta EFINITY, aplikacije e_finity ili na prodajnim mestima (TC Rajićeva (sprat I) i blagajna Štark Arene).

Za više informacija, pročitajte odeljak ➕Informacije o ulaznicama u produžetku stranice.

BELGRADE BEER FEST koristi Cashless bezgotovinski sistem u kojem posetioci mogu kupiti tokene za kupovinu hrane i pića koji se nalaze na Cashless kartici.Prednosti bezgotovinskog sistema na festivalima uključuju poboljšanu bezbednost, brže vreme transakcije i povećanu pogodnost za posetioce.

Kontakt

ADRESA

Ušće,
Novi Beograd, Srbija

PIŠI NAM

ULAZNICE
office@efinity.rs
PRESS
office@ belgradebeerfest.com
POSTANITE SPONZOR fundraising@
belgradebeerfest.com