Belgrade Beer Fest 2024
  • maj 10, 2024
  • admin
  • 0

Legendarni bend Galija, sinonim za prepoznatljivi zvuk jugoslovenskog roka, pridružuje se line up-u Belgrade Beer Festa! Njihov nastup zakazan je za 20. jun, a očekuje se da će svojom energijom i hitovima izazvati pravu euforiju među publikom.

galja
galja

Predvođena legendarnim frontmenom Nenadom Nešom Milosavljevićem, Galija je tokom svoje višedecenijske karijere ostavila dubok trag u svetu ex-yu muzike, a za svoj nastup na najvećem muzičko-pivskom događaju u ovom delu Evrope bend ima velika obećanja. Kako kažu, biće to idealna prilika za sve ljubitelje pravog rock’n’roll-a da se vrate u vreme kada je rok muzika bila na vrhuncu, a emocije na koncertima neponovljive.

„Nastupanje na festivalima za nas je uvek veliki izazov, a naročito kada se radi o Beer Festu, jednom od najvećih festivala ne samo u Srbiji, već i regionu, koji ima tako dugu tradiciju. Za reportor na nastupu izabraćemo pesme koje su obeležile našu karijeru. Veoma se radujemo se druženju sa publikom 20. juna“ – naglasio je Neša Galija.

Belgrade Beer Fest se ove godine održava od 20. do 23. juna na Ušću, a za sada su potvrđeni Beogradski sindikat, Dubioza kolektiv, Sunshine, S.A.R.S, Smak Plus i Goblini na Main stage-u i Marko Nastić i Lea Dobričić na Electro bini. Ulaznice se mogu nabaviti putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.