Belgrade Beer Fest 2024
  • maj 20, 2023
  • admin
  • 0

Omiljena gradska manifestacija i najveći festival piva u regionu, Belgrade Beer Fest, u godini 20. izdanja održaće se od 15. do 18. juna na Ušću u organizaciji Skymusic-a, a spisak headlinera proširen je za neka od najvećih svetskih i domaćih muzičkih imena.

Tako će se, pored prethodno najavljenih Morcheebe, Ane Popović, Van Gogh-a i Kralja Čačka, na glavnoj bini popularnog festivala naći i giganti britanskog acid jazz-a, The Brand New Heavies, koji su odgovorni za stvaranje nekih od najvećih R&B i soul hitova u poslednje dve decenije, poput numera „Never Stop, Don’t Let It Go To Your Head“i „Dreamer Dream On“. Na Belgrade Beer Fest dolazi i Incognito, muzička senzacija i bend osoben po harmoničnoj kombinaciji rok i reggae zvuka sa eksperimentalnim jam-session elementima, koji kulminiraju u istinskom jedinstvenom i ekstatičkom muzičkom iskustvu, potvrdili su organizatori.

Partibrejkers, bend koji više od četiri decenije oblikuje domaću rok scenu, bez sumnje će napraviti svirku za pamćenje, kao i Brkovi, rok sastav koji je stvorio osobeni vlastiti stil, poznat kao “PunkFolkWellness”. Jedan od napoznatijih regionalnih pop muzičara, Toni Cetinski, potvrdio je takođe svoj dolazak na ovogodišnji festival piva, obećavajući odličnu svirku i sjajnu atmosferu.

Festival, koji je prošle godine proglašen manifestacijom od značaja za Grad Beograd i koji se realizuje uz podršku Grada, biće podeljen na 10 cloud zona, među kojima su Beer market, Foof Land, Craft Beer Land, Playground, Chillground, i imaće tri bine – Main stage, Riff i Electro stage, čime je, uz bogat muzički program i više od 300 etiketa najraznovrsnijeg piva – zabava zagarantovana.

Ljubitelji dobrog zvuka i zaljubljenici u pivo od danas mogu da nabave svoje ulaznice za Belgrade Beer Fest putem sajta belgradebeerfest.com, sajta efinity.rs, besplatne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.