Belgrade Beer Fest 2024
  • april 16, 2024
  • admin
  • 0

Dubioza Kolektiv i Dino Šaran izbacili novu numeru “U3PM”, domaća premijera na Belgrade Beer Festu?

Dubioza kolektiv i Dino Šaran ponovo su udružili snage – njihov zajednički singl “U3PM” jutros je objavljen na svim striming platformama, a domaća publika novu numeru mogla bi premijerno da čuje na Belgrade Beer Festu!

Kako se kaže u saopštenju, „singl “U3PM” opušteno, ali jako ozbiljno upozorava da slučajno ne upalite TV jer bi sve lako moglo otić’ u tri fine materine“.

Pesma je zapravo najava nadolazećeg studijskog albuma Dubioze Kolektiva, i već je izazvala veliku pažnju svojom energijom i prepoznatljivim zvukom širom regiona, a kako je bend jedan odhedlajnera ovogodišnjeg Belgrade Beer Festa, gotovo je izvesno da će domaća publika imati privilegiju da je premijerno čuje upravo na ovom festivalu, koji će se održati na Ušću od 20. do 23. juna.

Podsetimo, uz Dubiozu kolektiv, prvi najavljeni izvođači za ovogodišnje izdanje Belgrade Beer festa su Beogradski sindikat, S.A.R.S, Smak Plus i Goblini. Ulaznice za festival dostupne su putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Štark Arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje. Do 19.30 časova ulaz na festival je slobodan.

Novu pesmu Dubioza kolektiva poslušajte OVDE.