Belgrade Beer Fest 2024

STOMP!

STOMP! je hardcore metal senzacija koja se sastoji od pet članova, svaki od kojih donosi svoje jedinstveno iskustvo i talenat u grupu. Ovaj bend nije samo jedan od najuglednijih na sceni, već i jedan od najuticajnijih. Njihova muzika je puna energije, agresije i strasti, što je čini nezaboravnim iskustvom za sve ljubitelje žanra.

Svaki član benda STOMP! doprinosi svojim virtuoznim umećem i strašću za muzikom, stvarajući moćan zvuk koji trese temelje svakog koncerta. Njihova harizma na sceni je neprikosnovena, a njihove izvedbe su često opisivane kao intenzivne i nezaboravne.

Sa pet strastvenih članova koji dele istu viziju i strast prema muzici, bend STOMP! nastavlja da ruši granice i postavlja nove standarde u hardcore metal sceni, ostavljajući neizbrisiv trag u istoriji muzike. Trenutnu postavku benda čine Jovan Dorkin (vokalom), Nemanja Kojić zvanim Hornsman Coyote na pratećem vokalu i gitari, Dragan “Lala” Vitas na gitari, Dejan “Kaja” Ćuruvija na basu i Dejan “Boske” Miljković na bubnjevima.