Belgrade Beer Fest 2024

Neverne Bebe

neverne-bebe

Bend Neverne Bebe je jedan od najpoznatijih i najvoljenijih bendova na domaćoj muzičkoj sceni. Formiran 1993. godine u Valjevu, Neverne Bebe su brzo osvojile srca publike svojim emotivnim tekstovima i zaraznim melodijama. Njihova muzika kombinuje elemente rocka, popa i alternative, stvarajući prepoznatljiv zvuk koji je ostavio trajni utisak kod slušalaca.

Neki od najpoznatijih pesama benda uključuju “Da ima nas”, “Tuzla”, “Dvoje”, “Boje duge” i “Zauvek”. Ove pesme su postale himne generacija, sa tekstovima koji dotiču ljubav, emocije i svakodnevne životne teme, što je doprinelo njihovoj dugovečnosti i popularnosti.

Sa godinama, Neverne Bebe su evoluirale i rasle, sa svakim novim albumom donoseći sveže ideje i zvuk. Prvi studijski album benda, pod nazivom ”Neverne bebe I”, izdat je početkom 1994. Godine postavljajući temelje za sve buduće uspehe.  

Trenutni članovi benda uključuju i osnivača i klavijaturistu Milan Đurđevića, basistu Vladana Đurđevića, gitaristu Sašu Ranđelovića, bubnjara Miloša Ratkovića, gitariste Nemanju Savića i Andriju Stojić i vokale Tijanu Sretković i Jelenu Pudar. Ovaj sastav čini snažnu i uigranu ekipu koja nastavlja da oduševljava publiku širom regiona svojim energičnim nastupima i emotivnom muzikom.