Belgrade Beer Fest 2024

Let 3

let 3

Grupa Let3, formirana 1986. godine u Rijeci predstavlja jedan od najistaknutijih regionalnih alternativnih bendova. Njihova muzika i performansi su nekonvencionalni, provokativni, često puni kontroverzi, ali u isto vreme izuzetno originalni i kreativni. Ovaj bend nije samo muzička grupa – oni su prava rok atrakcija koja kombinuje muziku, performans i teatar na jedinstven način.

Let3 se sastoji od nekoliko ključnih članova koji su ostavili neizbrisiv trag na sceni svojim talentom, izražajnošću i provokativnim stavom. Damir Martinović Mrle, Zoran Prodanović Prlja, Dražen Baljak, Matej Zec i Ivan Bojčić čine srce i dušu ovog benda.

Jedna od najupečatljivijih karakteristika Let3 je njihov specifičan zvuk koji se ne može svrstati u samo jedan žanr. Njihova muzika kombinuje elemente rocka i punka stvarajući tako originalan i prepoznatljiv zvuk koji je teško imitirati. Njihovi tekstovi su često provokativni, puni sarkazma, humora, ali i društvenih komentara koji izazivaju razmišljanje.

Pored muzike, Let3 je poznat i po svojim ekstravagantnim nastupima koji često uključuju kostime, scenske elemente i performanse koji provociraju i šokiraju publiku.