Belgrade Beer Fest 2024

KREATIVA NE IDE BEZ PIVA!

konkurs-1073x2

Dobrodošli na zvaničnu stranicu Belgrade Beer Fest DIZAJN KONKURSA!

Pozivamo sve dizajnere i kreativce da pokažu svoj talenat i osmisle jedinstvene kreacije koje će biti deo ovogodišnjeg festivala!

Belgrade Beer Fest je najveći festival piva u jugoistočnoj Evropi i održava se svake godine na beogradskom Ušću. Sve posetioce očekuju brojni izvođači, najbolja piva iz Srbije i sveta, kao i nezaboravna atmosfera koja traje čak četiri dana!

Ako si kreativna osoba sa strašću prema dizajnu i pivu, ovo je pravi konkurs za tebe! Ovogodišnji zadatak je da osmisliš kreativan i inovativan dizajn majice i/ili kačketa koji će biti u duhu festivala i u skladu sa prepoznatljivim brendom Belgrade Beer Fest-a.

Logo festivala, kao i fajlove za “mock-up” možeš da preuzmeš na ovoj stranici i inkorporiraš ga u svoj dizajn.

Molimo sve zainteresovane da pročitaju ‘Pravilnik dizajn konkursa’.
Pravilnik Dizajn konkursa možeš da preuzmeš OVDE.
Preuzmi materijal: BBF LOGO , MOCK-UP MAJICA , MOCK-UP KAČKET.

Nagrade za pobednike u obe kategorije su po 10 Paketa ulaznica ( jedan paket ulaznica važi za sva četiri dana festivala) + 100 piva! Vaše pobedničke kreacije će biti dostupne za kupovinu na samom festivalu i predstavljaće jedinstven suvenir za sve ljubitelje piva i Belgrade Beer Fest-a!

Prijavljivanje za dizajn konkurs je besplatno i otvoreno za sve. Sve što je potrebno je da osmisliš svoj dizajn za majicu i/ili kačket, i pošalješ nam svoje idejno rešenje do 16. maja 2023. godine. Prijave se šalju na našu e-mail adresu: konkurs@belgradebeerfest.com .

Naš stručni žiri će odabrati pobednička idejna rešenja, a imena dobitnika će biti objavljena na našem sajtu i društvenim mrežama do 20. maja 2023. godine.

Ovo je vaša prilika da se pokažete u svetu dizajna i osvojite fantastične nagrade! Povedite ekipu na Belgrade Beer Fest i budite deo najvećeg festivala piva u regionu sa vašim jedinstvenim kreacijama. Vidimo se na Ušću od 15 – 18. juna!