Belgrade Beer Fest 2024

Često postavljena pitanja

Opšte Informacije

Festival će se održati periodu od 20. do 23. juna 2024. godine.
Održava se na Ušću u Beogradu, Srbija.

Kapije festivala otvorene su od 18:00h do 03:00h.

Posetiocima festivala biće omogućeno 6 ulaza na festival:

Ulazi – Bulevar Nikola Tesla: 3 ulaza

Ulazi sa strane reke/šetališta:3 ulaza

Ulaz na festival je besplatan za sve posetioce koji dođu do 19:30h. U slučaju dolaska nakon 19:30h, kupovina ulaznice je neophodna za ulazak na festival. Deca do 12 godina ne plaćaju ulaz na festival, ali je obavezna pratnja punoletnog lica.

Ulaznice možete da kupite na našoj web stranici “ULAZNICE”.

Ulaznice možete kupiti i direktno putem ticketing servisa EFINITY:

sajta EFINITY, aplikacije e_finity ili na prodajnim mestima (TC Rajićeva (sprat I)) i blagajna Beogradske Arene), blagajna Doma omladine i na svim “Moj kiosk” prodajnim mestima).

Za više informacija, pročitajte odeljak ➕Informacije o ulaznicama u produžetku stranice.

Kupovina hrane i pića može da se izvrši gotovinskim plaćanjem ili plaćanjem platnim karticama. Unošenje hrane i pića kupljenih van granica festivala je strogo zabranjeno. Na samom festivalu biće dostupan širok asortiman hrane i pića.

Ne postoji starosna granica za ulazak na festival, ipak, starosna granica za konzumaciju alkohola je 18 i više godina. Identifikaciona isprava će biti potrebna prilikom ulaska na festival.

Da, deca mogu prisustvovati festivalu ali uz pratnju odraslih lica.

Dozvoljeni predmeti: rančevi (školski ranac je maksimalna veličina), šeširi/kape, upaljači, mobilni telefoni i tablet uređaji, naočare za sunce, cigarete i elektronske cigarete, mali kišobrani, kabanice, kapi za čišćenje kontaktnih sočiva, fotoaparati i kamere (uz zvaničnu press akreditaciju), insulin (sa dijabetičarskim bukletom i ličnim dokumentima), lekovi (uz originalni izveštaj lekara i originalno pakovanje).

Zabranjeni predmeti: – droga i opijati, noževi i ostalo oružje, flaše i konzerve, instrumenti, hrana i piće kupljeni izvan granica festivala, šatori, kućni ljubimci, veliki kišobrani, pokrivači, štapovi za „selfie“ i GoPro kamere, dronovi, transparenti ( sa govorom mržnje usmerenim ka verskoj i rasnoj pripadnosti, seksualnoj orijentaciji i sl.), dezodoransi i parfemi.

Ne, ne postoji poseban kodeks oblačenja za festival. Ipak, tražimo od svih posetilaca festivala da se oblače prikladno i sa poštovanjem. Zabranjeno je nošenje uvredljive ili neprikladne odeće.

Da, tereni festivala su pristupačni za osobe sa invaliditetom, a postoje i određena područja za korisnike invalidskih kolica.

Ne, kućni ljubimci nisu dozvoljeni na festivalu.

Organizatori festivala poštuju sve neophodne zdravstvene i bezbednosne protokole određene Zakonom kako bi maksimalno osigurali bezbednost posetilaca festivala.

Informacije o ulaznicama

Ulaznice možete da kupite na našoj web stranici “ULAZNICE”.

Ulaznice možete kupiti i direktno putem ticketing servisa EFINITY:

sajta EFINITY, aplikacije e_finity ili na prodajnim mestima (TC Rajićeva (sprat I)) i blagajna Beogradske  Arene), blagajna Doma omladine i na svim “Moj kiosk” prodajnim mestima).

Za više informacija, pročitajte odeljak ➕Informacije o ulaznicama u produžetku stranice.

Cene ulaznica variraju u odnosu na odabranu kategoriju ulaznica. Za više informacija o cenama svih kategorija ulaznica, pogledajte OVDE

Da, ulaznice možete kupiti na ulazu na festival.

EFINITY website & app: Maksimalni broj ulaznica koje možete kupiti u jednoj transakciji je 6 ulaznica.

Na fizičkim prodajnim mestima nema ograničenja u kupovini ulaznica.

Ne. Na ulazu na festival, dovoljno je očitavanje jedinstvenog QR koda sa ulaznice koju ste dobili mail-om ili putem aplikacije. Nemojte koristiti screenshot-ove ulaznica ili jedinstvenog QR koda.

Deca do 15 godina starosti ne plaćaju ulaz na festival.

*Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi sa kupovinom ulaznica , molimo Vas da pročitate detaljna EFINITY uputstva putem sledećih linkova:

EFINITY UPUTSTVO ZA KUPOVINU ULAZNICA

EFINITY NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

Kontakt

ADRESA

Ušće,
Novi Beograd, Srbija

PIŠI NAM

ULAZNICE
office@efinity.rs
PRESS
office@ belgradebeerfest.com
POSTANITE SPONZOR fundraising@
belgradebeerfest.com