Belgrade Beer Fest 2023

Često postavljena pitanja

Opšte Informacije

Festival će se održati periodu od 15. do 18. juna 2023. godine.

Održava na Ušću u Beogradu, Srbija.

Kapije festivala otvorene su od 18:00h do 03:00h.

Posetiocima festivala biće omogućeno 5 ulaza na festival:

  • 2 ulaza sa strane reke koja direktno ulaze u Koncertnu zonu
  • 2 ulaza sa strane Bulevara Nikola Tesla koji ulaze u Cloud zonu (iz koje se ulazi u Koncertnu zonu)
  • 1 VIP ulaz, takođe sa strane reke

Ulaz na festival je besplatan u periodu od 18:00-19:00h. U slučaju dolaska nakon 19:00h, kupovina ulaznice je neophodna za ulazak na festival.

Ulaznice možete da kupite na našoj web stranici “ULAZNICE”.

Ulaznice možete kupiti i direktno putem ticketing servisa EFINITY:

sajta EFINITY, aplikacije e_finity ili na prodajnim mestima (TC Rajićeva (sprat I) i blagajna Štark Arene).

Za više informacija, pročitajte odeljak ➕Informacije o ulaznicama u produžetku stranice.

BELGRADE BEER FEST podržava isključivo Cashless – bezgotovinski sistem plaćanja sa tokenima.

Za više informacija , pogledajte odeljak ➕Cashless – bezgotovinski sistem plaćanja u produžetku stranice.

Starosna granica za konzumaciju alkohola je 18 i više godina. Identifikaciona isprava može biti potrebna prilikom ulaska.

Da, deca mogu prisustvovati festivalu ali uz pratnju odraslih lica.

Dozvoljeni predmeti: rančevi (školski ranac je maksimalna veličina), šeširi/kape, upaljači, mobilni telefoni i tablet uređaji, naočare za sunce, cigarete i elektronske cigarete, mali kišobrani, kabanice, kapi za čišćenje kontaktnih sočiva, fotoaparati i kamere (uz zvaničnu press akreditaciju), insulin (sa dijabetičarskim bukletom i ličnim dokumentima), lekovi (uz originalni izveštaj lekara i originalno pakovanje).

Zabranjeni predmeti: – droga i opijati, noževi i ostalo oružje, flaše i konzerve, instrumenti, hrana i piće kupljeni izvan granica festivala, šatori, kućni ljubimci, veliki kišobrani, pokrivači, štapovi za „selfie“ i GoPro kamere, dronovi, transparenti ( sa govorom mržnje usmerenim ka verskoj i rasnoj pripadnosti, seksualnoj orijentaciji i sl.), dezodoransi i parfemi.

Ne, ne postoji poseban kodeks oblačenja za festival. Ipak, tražimo od svih posetilaca festivala da se oblače prikladno i sa poštovanjem. Zabranjeno je nošenje uvredljive ili neprikladne odeće.

Da, tereni festivala su pristupačni za osobe sa invaliditetom, a postoje i određena područja za korisnike invalidskih kolica.

Ne, kućni ljubimci nisu dozvoljeni na festivalu.

Organizatori festivala poštuju sve neophodne zdravstvene i bezbednosne protokole određene Zakonom kako bi maksimalno osigurali bezbednost posetilaca festivala.

Informacije o ulaznicama

Ulaznice možete da kupite na našoj web stranici “ULAZNICE”.

Ulaznice možete kupiti i direktno putem ticketing servisa EFINITY:

sajta EFINITY, aplikacije e_finity ili na prodajnim mestima (TC Rajićeva (sprat I) i blagajna Štark Arene).

Cene ulaznica variraju u odnosu na odabranu kategoriju ulaznica. Ulaznice možete kupiti već po ceni od 300,00 RSD po danu festivala. Za više informacija o cenama svih kategorija ulaznica, pogledajte OVDE

Da, ulaznice možete kupiti na ulazu na festival.

EFINITY website & app: Maksimalni broj ulaznica koje možete kupiti u jednoj transakciji je 6 ulaznica.

Na fizičkim prodajnim mestima nema ograničenja u kupovini ulaznica.

Ne. Na ulazu na festival, dovoljno je očitavanje jedinstvenog QR koda sa ulaznice koju ste dobili mail-om ili putem aplikacije. Nemojte koristiti screenshot-ove ulaznica ili jedinstvenog QR koda.

Deca do 7 godina starosti ne plaćaju ulaz na festival.

*Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi sa kupovinom ulaznica , molimo Vas da pročitate detaljna EFINITY uputstva putem sledećih linkova:

EFINITY UPUTSTVO ZA KUPOVINU ULAZNICA

EFINITY NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

Cashless - bezgotovinski sistem plaćanja

BELGRADE BEER FEST koristi Cashless bezgotovinski sistem plaćanja u okviru kojeg posetioci mogu kupiti tokene za kupovinu hrane i pića koji se nalaze na Cashless kartici.

Prednosti bezgotovinskog sistema na festivalima uključuju poboljšanu bezbednost, brže vreme transakcije i povećanu pogodnost za posetioce.

Tokeni se mogu dobiti na festivalskom terenu razmenom gotovine na jednoj od 14 festivalskih mesta za dopunu tokena na Cashless karticama ili putem aplikacije e_finity i EFINITY prodajnim mestima. Za korišćenje fizičke cashless kartice daje se depozit u iznosu od 200,00 RSD, koji se u celosti vraća nakon festivala, pri povraćaju kartice festivalu.

U svakom momentu možete da proverite stanje tokena na sledeće načine:

  • Provera stanja na Cashless kartici: odlaskom do uplatnog mesta i skeniranjem QR koda možete proveriti stanje svojih tokena.

Uplate i doplate tokena mogu se realizovati plaćanjem gotovinom ili platnim karticama na uplatnim mestima na samom festivalu , kao i putem aplikacije e_finity i EFINITY prodajnim mestima (TC Rajićeva (sprat I) i blagajna Štark Arene).

Ne. Sve kupovine moraju biti obavljene putem festivalskog Cashless bezgotovinskog sistema plaćanja.

Apsolutno, sistem bezgotovinskog plaćanja BELGRADE BEER FEST-a je dizajniran da bude siguran i pouzdan. Sve platne transakcije su šifrovane i obrađene preko bezbednog platnog sistema kako bi se zaštitile informacije o plaćanju svih posetilaca festivala.

Kontakt

ADRESA

Ušće,
Novi Beograd, Srbija

PIŠI NAM

ULAZNICE
office@efinity.rs
PRESS
office@ belgradebeerfest.com
POSTANITE SPONZOR fundraising@
belgradebeerfest.com