14-18.08.2019.

ZAGREVANJE ZA BEER FEST

Plaćajte beskontaktno. Brzo i lako.

OBEZBEDI SVOJE MESTO U "GOSTIONICA" ZONI NA BEER FEST-U.

PLAĆAJTE BESKONTAKTNO DOK ČEKATE DA POČNE BEER FEST

Visa je pouzdano društvo za Beer Fest 2018. Brzo, jednostavno i sigurno plaćanje, bez čekanja u redovima za više vremena za provod i uživanje u vašim omiljenim bendovima.

Kako da ostvarite Visa pogodnosti?

Plaćajte beskontaktno, brzo i lako Visa karticama, u iznosu od minimum 1000 RSD u barovima Zaokret, Our Pub, Gunners Pub, Moj Pub, Cigla & Krigla, Drvo Javorovo, Brkati Pab i BeerWood, i od 25. juna do 14. avgusta obezbedite gratis rezervaciju stola za najmanje jednu, a najviše osam osoba u "Gostionica" zoni na Beer Fest-u, kao i besplatno piće dobrodošlice.

Koje pogodnosti ostvarujete?

Osim gratis rezervacije stola, za plaćanje od minimum 1000 RSD, dobija se jedno besplatno piće dobrodošlice, a svaki dodatni iznos od 1000 RSD do iznosa od 8000 RSD, obezbeđuje po jedno dodatno piće, čiji maksimalan broj je 8.

Gratis rezervacija zavisi od broja raspoloživih mesta, a besplatno piće dobrodošlice zavisi od iznosa plaćanja.

Do kad možete da učestvujete u aktivaciji?

Akcija traje od 25. juna do 14. avgusta, u označenim barovima na teritoriji Beograda.

Više informacija na sajtu organizatora www.belgradebeerfest.com i na sajtu rs.visa.com

POKLON AKCIJA U DRINK STORE PRODAVNICAMA.

Kako da ostvarite Visa pogodnosti?

Plaćajte beskontaktno, brzo i lako Visa karticama, u iznosu od minimum 700 RSD, i od 25. juna do 19. avgusta ostvarite pogodnosti u označenim Drink Store prodavnicama u Beogradu.

Koje pogodnosti ostvarujete?

Za svako beskontaktno plaćanje Visa karticama od minimum 700 RSD, dobijate vaučer kojim preuzimate instant poklon na kasi. Vrste poklona su pivo, sok, keks i grickalice.

Vaučer možete zameniti za instant poklon, koji možete preuzeti dok traje akcija u Drink store objektu u kom je izvršena kupovina.

Do kad možete da učestvujete u akciji?

Akcija traje od 25. juna do 19. avgusta, odnosno do isteka zaliha u označenim Drink Store prodavnicama na teritoriji Beograda.

Više informacija na sajtu organizatora www.belgradebeerfest.com i na sajtu rs.visa.com.