BBF Arhiva

Spektakularno otvaranje 15. Belgrade Beer Fest pred više od 80 hiljada ljudi

Četvrtak, 17. avgust 2017.

Sinoć je na Ušću otvoren 15. Belgrade Beer Fest uz spektakularni vatromet pred više od 80 hiljada posetilaca.

Program je počeo u 18 časova nastupom benda Viva Vops, a potom su nastupili Kluz i Artorius. Od 20 časova Đorđe David je zagrejao atmosferu, a Van Gogh je priredio spektakularan nastup. Ceo bend se na bini pojavio u svetlećim odelima, što je izazvalo oduševljenje publike, a u drugom delu koncerta Đule je pevao svoje najveće hitove. Na kraju pesme "Anđele, moj brate" nebo iznad Ušća je ukrasio veličanstveni vatromet.

Potom je usledio nastup Stereo Banane i svetskih zvezda Asian Dub Foundation, a prvo veče festivala je zatvorio odličan nastup Galije.

Večeras se festival nastavlja u odličnoj atmosferi i lepom vremenu, tako da će posetioci zaista moći da uživaju u odličnoj muzici i brojnim pivskim ukusima.

Očekuje se rekordna poseta, jer će Riblja Čorba od 21:15 svirati samo svoje najveće hitove, s obzirom da će večerašnjim koncertom započeti svoju jednogodišnju turneju povodom 40 godina rada. Osim njih nastupiće i Mortal Kombat, Direktori, Samostalni Referenti, a za kraj večeri i svetske zvezde Stereo MC's.

Dobro došli na Ušće!

Vesti