14-18.08.2019.

Róisín Murphy

Britanska elektro-pop zvezda Róisín Murphy, nastupiće na beogradskom Ušću prvog dana festivala, od ponoći na Innovation Stage-u.

Bivša članica benda Moloko, postala je prepoznatljiva zahvaljujući hitovima "Sing it Back", "The Time is Now" i "Forever More". Nakon privatnog i umetničkog raskida sa Markom Brydonom, počinje solo karijeru. Na top liste se vraća zahvaljujući odličnom drugom albumu "Overpowered" iz 2007. godine. Pored naslovnog singla sa ovog izdanja izdvojila su se još dva hita - "Let Me Know" i "You Know Me Better". Nakon delimično radne pauze zbog rođenja dvoje dece, Róisín od 2014. ponovo počinje da osvaja bine i plesne podijume širom sveta.

Nakon više od dvadeset godina karijere, osam studijskih albuma, mnoštva singlova i nezaboravnih spotova, Róisín je zasluženo postala globalna ikona. Njeni koncerti su nepredvidljivi i predstavljaju dinamičan spoj originalne estetike i savršene produkcije, te je Róisín po mnogima i jedna od najvećih pevačkih, koncertnih atrakcija, čiji nastup na Belgrade Beer Festu ne smete da propustite.