BBF Arhiva

Fun

CIKLOtaxi na Beer Festu 2017

CIKLOMOTIVA - akcija kompanije Ball Packaging za sve čiji je cilj da do zdravije planete dođu biciklom

Cilj Ciklomotive je da čuva našu planetu, staze, šume i puteve i do tog cilja stiže biciklom. Putujući biciklom krećemo se bez utroška fosilnih goriva, osvajamo planetu, ne prljajući je, ali Ciklomotiva promoviše i druge vidove čuvanja prirode. Veza između biciklizma, limenki i zaštite životne sredine je jednostavna, limenke se mogu beskonačno mnogo puta reciklirati i tako uštedeti energiju za ponovnu proizvodnju, čuvajući prirodu.

U toku Beer Festa Ciklomotiva organizuje CIKLOtaxi. Da bi se neko vozio CIKLOtaxijem potrebno je da vožnju plati limenkom. Sve sakupljene limenke će se reciklirati, a novac dobijen od reciklaže će biti deo fonda za ovogodišnje putovanje.

CIKLOtaxi ima dve početne stanice:

  1. CIKLOtaxi vozi od tržnog centra Ušće po Beer Festu
  2. CIKLOtaxi vozi od ulice Trešnjinog cveta po Beer Festu

RADNO VREME CIKLOtaxija:

  • Od 18h do 21h, svakog dana trajanja Beer Festa

Ukoliko želite da doživite neprocenjive trenutke, upoznate nove ljude i usput vidite najlepše predele na biciklu, pridružite nam se. Čekamo vas na ciklomotiva.rs.

 

 

Beer Fest from BALLoon - CAN you feel the birthday vibe?

U ponedeljak 14.08. od 18h na platou ispred Ušće Shopping Centra se družimo i uživamo u sasvim novom pogledu na Beer Fest!

U saradnji sa partnerima Ball Packaging Europe i Ušće Shopping Centrom realizujemo ovaj specijalni događaj u okviru devetog izdanja društveno-odgovorne kampanje festivala Biram da recikliram.

Donesite prazne limenke, pokažite svoje znanje o Belgrade Beer Festu i limenci, kao pakovanju i vinite se u visine sa nama!

Samo 50 srećnika će imati prilike da uživa u predivnom pogledu na festival.

Belgrade Beer Fest - mesto susreta!