14-18.08.2019.

Društvo, ko vozi kući? - besplatan prevoz u većim gradovima Srbije tokom Belgrade Beer Fest-a

Kompanija HEINEKEN Srbija već šestu godinu zaredom tradicionalno organizuje kampanju "Društvo, ko vozi kući?" sa ciljem promocije važnosti odgovorne konzumacije tokom beogradskog festivala piva. Kao i prethodnih godina, svi posetioci festivala imaće priliku da koriste besplatan gradski prevoz od i do festivala, sa četiri ključne tačke u Beogradu. Takođe, za posetioce iz drugih gradova, organizovan je i međugradski prevoz iz Novog Sada, Niša i Kragujevca. Kampanju "Društvo, ko vozi kući?" na beogradskom festivalu piva organizuje kompanija HEINEKEN Srbija u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja, Gradskim saobraćajnim preduzećem Beograd (GSP) i Poslovnim udruženjem drumskog saobraćaja "Srbijatransport". Pored besplatnog i bezbednog prevoza, posetioci festivala imaće i priliku da učestvuju u interesantnim i edukativnim aktivnostima na temu odgovorne konzumacije, koje ih očekuju na #EnjoyResponsibly zoni u okviru festivala.

Kako se prijaviti za besplatan prevoz od i do Novog Sada, Niša i Kragujevca?

Potrebno je da pošaljete prijavu na e-mail adresu belgradebeerfest@gmail.com uz navedeno puno ime i prezime, grad iz kog putujete do Beograda, broj telefona i da li se prijava odnosi na dolazak na Belgrade Beer Fest, povratak sa Belgrade Beer Fest-a ili oba. Prijave koje ne sadrže navedene podatke neće biti uzete u obzir. Nakon što pošaljete prijavu, dobićete e-mail potvrdu na e-mail sa kog ste i poslali prijavu, koji detaljno obaveštava gde se preuzimaju vaučeri za besplatnu vožnju. Prijave traju do nedelje, 12. avgusta 2018. godine (do 12.00 časova). Broj mesta je ograničen. Preuzimanje vaučera obavlja se lično i isključivo uz ličnu kartu.

Preuzimanje vaučera

Kada dobijete potvrdu o uspešnoj prijavi na e-mail adresu koju ste ostavili kao kontakt, potrebno je da lično preuzmete svoj vaučer. Preuzimanje vaučera biće organizovano u sva tri grada istovremeno, u ponedeljak, 13. avgusta 2018. godine u popodnevnim časovima. Prilikom preuzimanja vaučera potrebno je da obavezno ponesete ličnu kartu. Svaka osoba može da preuzme samo jedan vaučer.

Rezervacija prevoza

Sa preuzetim vaučerom potrebno je da odete na autobusku stanicu u Nišu, Kragujevcu ili Novom Sadu kako biste rezervisali besplatnu vožnju do Belgrade Beer Fest-a. Na šalteru autobuske stanice pri rezervaciji karte ostavićete vaučer i dobićete kartu za autobus za prevoz do Beograda.

Povratak

Osobe koje su se prijavile i za povratak do svog grada sa Belgrade Beer Fest-a, potrebno je da preuzmu novi vaučer za povratak. Da biste dobili vaučer potrebno je da posetite #EnjoyResponsibly zonu (Izlaz 1) u okviru Belgrade Beer Fest-a, u periodu od 20h-00h na jasno obeleženom mestu, na kome će promo tim deliti vaučere. Kao i prilikom dolaska, vaučer možete dobiti isključivo uz ličnu kartu. Za povratak nije neophodno da osoba sa vaučerom ode na BAS stanicu i rezerviše vožnju ranije, već samo da preda vozaču vaučer kada uđe u autobus za povratak (u terminu reda vožnje za taj grad). Vaučer ne pokriva peronsku kartu.

Polasci ka Beogradu iz Novog Sada, Kragujevca i Niša biće organizovani u periodu od 15.- 19. avgusta 2018. godine.

Polasci iz Beograda ka Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu biće organizovani u periodu od 16.- 20. avgusta 2018. godine.

Za besplatan prevoz u Beogradu ne treba da se prijavljujete niti da ga rezervišete unapred.

Za sva evetualna pitanja pišite na e-mail adresu belgradebeerfest@gmail.com.

Uživajte odgovorno!